Asortiman

Deus System je posebno ponosan na širinu svog asortimana, koji pored osnovnih grafičkih papira, čine i mnogi specijalni grafički papiri, namenjeni posebnom ...

O nama

Deus System – Sve na papir


ISTORIJA

Od samog osnivanja davne 1990. godine, Deus system beleži stalni rast I povećanje tržišnog učešća. Blizak odnos sa  kupcem, stručnost, znanje i poverenje izgradili su naš imidž uspešne kompanije.


TIMSKI DUH

Ponos i snaga naše kompanije su ljudi. Kontinuirana edukacija svih zaposlenih važan su zadatak Deus Systema. Decentralizovana organizaciona struktura omogućava svakom članu tima da pokaže svoju kreativnost i izgradi uspešnu karijeru.


LIDERSKA POZICIJA

Deus system je preko 20 godina lider na grafičkom tržištu Srbije sa 1000 kupaca – štamparija i prodajom od 25,000 tona papira i drugih grafičih materijala godišnje. Kao lideri u mnogome smo doprineli razvoju grafičke privrede omogućivši dostupnim brendove najvećih svetskih proizvođača papira. U stalnoj smo misiji uvođenja novih standarda. Takva pozicija nas obavezuje da isporučujemo brže, kvalitetnije i jeftinije. Poboljšanje kvaliteta usluga je najvažnija obaveza. Osnovni cilj Deus Systema je da obezbedi svom kupcu profesionalnu podršku u njegovom radu.